Stäng

CCW kö

Kösystem under vecka 30-31 Classic Car Week

I mitten av vecka 30, tidpunkt kan variera, när vi får fullt, inför vi kösystem för att få elplats på campingen. När man kommer till oss får man checka in på en plats utan el, först då får man sitt könummer. På vägen in mot Rättviks camping råder parkeringsförbud, man får alltså inte stå i kö där. Man kan då bli bötfälld.

Kl.11.00, 13,00 och 15,00 har vi sedan utrop av elplatser som blivit lediga. Efter sista upprop kan könumret bytas ut mot könummer nästa dag, den som står först i kö då, står fortfarande först i kö följande dag. Man måste finnas på plats vid utrop och ha sin kölapp med sig.

Om platsen man blir tilldelad inte är till belåtenhet, får man ställa sig sist i  kön igen. Om vi har fullt på platserna utan el, får man ändå inte parkera på infartsvägen.

Våra parkeringar i infartsområdet är ej heller avsedda för kö, där finns plats för tillfälliga besökare av campingen och badgäster. På dessa parkeringar får inte husvagnar köras in.

Du vet väl att du kan förboka plats på campingen, och slippa köa? Först till kvarn

Rättviks Camping är en familjecamping med åldersgräns på 25 år, vid incheckning måste alla (camping och stugor) skriva på ett kontrakt där man bekräftar att man tagit del av våra regler, följer man inte reglerna har vår personal eller vakter, tillfälligt anställda av oss rätt att avvisa störande gäster.

Förbokning av stugor fungerar på så sätt att man som boende gäst har rätt att boka om sin stuga till kommande år. Vi har rätt att neka ombokning om man misskött sig i och kring stugan. Man blir inte automatiskt ombokad, senast vid avresa måste en bokningsblankett fyllas i och lämnas in i receptionen.

Inför 2018 kan även bokningsbar camping bokas om på samma sätt som stugor, alltså den plats man har förbokad har man rätt att boka om till kommande år, OM ombokningslappen lämnats in senast söndag v. 31 i receptionen. OBS! Detta gäller endast förbokningsbara platser, ej tillsvidarecamping.

De platser som ej bokats om släpps sedan för bokning från 15 januari 2018!

Kontakt

Bokning: 0772-280 100
Reception: 0248-561 00
Besöksadress: Enåbadsvägen 8, 795 32 Rättvik
info@rattvikscamping.se 

Följ oss på

Empori CMS