Stäng

Mysigt boende i våra stugor och vandrarhem

Rättviks Camping erbjuder boende i en underbar miljö. Lummigt, grönt och skönt med Enåns lugna vatten 
ringlande utanför dörren. Över 100 stugor och vandrarhemsrum, välj det boende som passar dig bäst.

Stugbyn är fördelad på två områden, södra och norra byn. Här finns Självhushållstugor, de flesta med öppen 
spis eller kamin. Ved köper du i receptionen eller bokar samtidigt som du bokar stugan. Stugornas kök är utrustade med spis, kyl och kaffebryggare, de flesta har även frys, ugn och micro. I alla dessa stugor finns TV med 9 kanaler. I de flesta självhushållstugor finns utrymme för att ställa in extrasäng eller barnsäng, dessa förbokas via receptionen. Alla självhushållstugor har motorvärmaruttag.

De 31 campingstugorna ligger samlade på två områden inne bland campingtomterna, alla med strandtomt mot Enån. Alla campingstugor är utrustade med kylskåp och kokplatta, de har ingen annan köksutrustning såsom kastruller, muggar etc. Inte heller har de rinnande vatten.

Alla stugtyper har täcken och kuddar anpassat till antalet bäddar, lakanset med handdukar finns för uthyrning, förbokas gärna så att vi kan lägga in seten i stugan inför din ankomst. Läs mer under Boka bekvämt.

I alla stugor finns städutrustning och rengöringsmedel, dock enklare utrustning i campingstugor än självhushållstugor. Vill man inte städa själv går det naturligtvis att beställa städning av stugan, det kostar från 500:-, priset varierar beroende på stugans storlek. Läs mer under Boka bekvämt.

Du har alltid förtur att boka om stugan du förbokat och bott i, till samma period kommande år. T ex när du lämnar oss efter Classic Car Week, fyller du i en ombokningslapp i receptionen och vi bokar om samma stuga under samma period kommande år. Detsamma gäller marknader, stugan bokas om från vår till vår och från höst till höst. Detta sätt att boka om stuga för marknader är nytt från våren 2017.

Det viktiga är att ombokningslappen lämnas in tydligt ifylld i receptionen, för att förturen ska gälla.
Kontakt

Bokning: 0772-280 100
Reception: 0248-561 00
Besöksadress: Enåbadsvägen 8, 795 32 Rättvik
info@rattvikscamping.se 

Följ oss på

Empori CMS