Stäng

Platser

Vi har ca 300 el-platser och ett antal utan el. Alla är numrerade och ca 100 av dessa är strandtomter mot ån. Området är uppdelat i flera uddar och halvöar med campingtomter.

Platserna är uppdelade i kategorierna:

XL el vid ån, lite större och lättillgängliga platser.

Elplats vid ån med brygga, varierande storlekar egen brygga/altan mot Enån.

Elplats vid ån, platser mot ån av varierande storlekar.

Elplats, platser inne på området av varierande storlekar.

Å-plats, platser mot ån utan el av varierande storlekar.

Camping, platser inne på området utan el av varierande storlekar.

Områden med bokningsbara platser är 539-555, XL el vid ån. 556-557 elplatser extra nära servicehus  med handikapp WC/dusch. 307-349, 351-383, 440-459,  Elplats och Elplats vid ån, som ligger inne på området, 503-507  Elplats vid ån med brygga och där man måste passera en bro som endast tillåter 3.5 ton

Ett visst antal platser på campingen förbokas, övriga platser används som vanliga tillsvidare platser för drop-in-camping och säsongscamping.


Har du en favoritplats hos oss, bland de förbokningsbara platserna? Har du förbokat och stått på platsen så har du förtur att boka om den, under perioder som Classic car week, midsommar och marknader. Det är alltid ett år i förväg man bokar om, ex. när du lämnar Classic Car Week fyller du i en ombokningslapp och lämnar i receptionen så bokar du till samma vecka kommande år. Under vårmarknaden fyller du i din ombokningslapp för att boka om till vårmarknad kommande år, samma sak gäller höstmarknaden, då bokas höstmarknad kommande år om. Ombokning för marknader på detta sätt är nytt från våren 2017.


CCW-band-camping finns under perioden Classic Car Week, v.30-31, läs mer om detta under Classicband-camping