Vandrarhem

VandrarhemB960x400.jpg

2-bädd och 4-bäddsrum i en byggnad med loftgång, alla rum har egen ingång. Rummen är utrustade med pentry, utan vatten. (micro, kokplatta, husgeråd och kaffebryggare) TV, bord, stolar och våningssängar. Disk, kylskåp. Dusch och WC delas med andra gäster. Parkering. Stor härlig uteplats, både i solen och under tak.

Ett 4-bäddsrum är i en egen liten stuga intill huset ovan, med lika utrustning som rummen. Boendet hyrs endast ut sommartid.

Ytterligare vandrarhemsrum finns i vår stugby, 5 st av våra Kategori A stugor används som vandrarhem. Du bor i 2-bäddsrum och delar kök, TV, dusch och WC med det andra 2 bäddsrummet i stugan. I allrummet finns kamin eller öppen spis. Parkering med motorvärmare. Varje stuga har egen uteplats under tak. Detta boende hyrs ut året om.

Alla rum är utrustade med täcken och kuddar. Lakan och handdukar måste man själv ta med sig eller hyra hos oss, 100 kr/person (set med lakan och handdukar)

Man städar själv sitt rum, städutrustning finns vid varje boendeavdelning. Om man inte vill eller kan städa själv, går det att boka städning av sitt rum, 350 kr, tar vi för det.

Priserna på de två olika boendetyperna ligger på samma nivå.

Kontakt

Besöksadress: Enåbadsvägen 8,
795 32 Rättvik
Bokning:
Tel: 0248-561 00, Fax: 0248-126 60
E-Post: info@rattvikscamping.se 

Följ oss på

Cavagent CMS