Stäng

Säsongscamping

På Rättviks Camping finns platser för säsongscamping, både för sommar och vinter. Vintersäsongen omfattar större delen av oktober fram till slutet av april. Resten av tiden är sommarsäsong. Som säsongscampare har man 50% rabatt på säsongkort till simhallen!

Säsongscamping Sommar

Vi har plats för ca 80 st säsongscampare under sommaren, platserna är spridda över hela campingen, både på den äldre och på den nyare delen. Gör redan nu en intresseanmälan per post: Rättviks Camping, Enåbadsvägen 8, 795 32 Rättvik eller mail: stephanie.yxerius@rattvikscamping.se 

Till sommaren 2019 har vi inga lediga plaster för säsong, men det går bra att göra intresseanmälan till 2020.

Alla tidigare säsongsgäster får ombokningsblankett hemskickad under hösten.


Säsongscamping Vinter

8 oktober 2018- 26 April 2019


Du kan stå på vintersäsong med mätt elförbrukning och då betala den faktiska förbrukningen. Man betalar då först en grundavgift på 4 200 kr, elen kostar sedan 1,75 kr/kWh, som faktureras månadsvis.

Vi plogar vägar i de områden där säsongscampare (ej förvaring) står hela vintern, skottning fram till dörr och skottning av husvagnstak står campingen EJ för.

Campingen hjälper till med påslagning av el, när man hört av sig senast 2 dagar före ankomst.


På Rättviks Camping kan du lämna din vagn på campingen för vinterförvaring, man har då ingen el kopplad till vagnen och vi plogar inte förbi. Skulle du vilja nyttja den betalar du ord dygnspris. Förvaring/parkering kostar 1 200:-.


För att anmäla intresse för vintercamping: gör en anmälan via E-post  med namn, adress och telefon till: stephanie.yxerius@rattvikscamping.se  eller per post: Rättviks Camping, Enåbadsvägen 8, 79532 Rättvik.  

Säsongsgäster från förra vintern och sommaren får blankett för ombokning hemskickad.

Som säsongsgäst har man alltid 50% rabatt på säsongskort till simhallen, ett andra servicehus med tillgång till bastu och pool.

Information

Observera att eventuella golv som läggs ut på platserna måste plockas ihop och flyttas från platsen vid avresa, för att underlätta snöröjning och andra underhållsarbeten men också för att gräset ska ha möjlighet att ta igen sig på platsen. Platsen ska också kunna hyras ut till annan gäst under en annan del av året.

Storleken på golv får vara max 50 cm utanför förtält, inga fristående golv och bryggor får byggas på platsen.

Hyr man plats året om kan golvet ligga kvar.

Den som har en plats är garanterad samma plats till nästa säsong, vi skickar ut anmälningsblanketter för sommaren under vintern.